Nyt tag​

​Taget er en vigtig del af hustets fremtoning og det er det første indtryk som gæster får af dit hjem eller din virksomhed. Derfor er det yderst vigtigt at du vælger den rigtige løsning med hensyn til dit nye tag / tagrenovering.

​Nyt tag?

Hvad enten I drømmer om et helt nyt tag eller tagrenovering af det eksisterende tag, så få en snak med Tømrerfirma ​JK Villabyg ApS i Assens omkring ønsker og behov. Vi har mange års erfaring inden for renovering af tage samt taglægning og vi bestræber os altid på at yde den bedste og korrekte rådgivning i forbindelse med det forestående tagarbejde.

​Tømrerfirma ​JK Villabyg ApS i Assens udfører alle former for tagarbejde. Vi lægger nyt tag, vi renoverer og udskifter tage, vi opsætter kviste og ovenlysvinduer og vi tilbyder professionelt tageftersyn / tagservice.

Kontakt os for en uforpligtende snak og en professionel vurdering af dit tag projekt.

Tagservice

Trænger dit tag til et tageftersyn er JK Villabyg Aps et godt sted at starte, da vi tilbyder mange forskellige løsninger til taglægning / tagrenovering.

Ved tagservice gennemgås både taget og kviste for eventuelle skader og utætheder. Tømrerfirma ​JK Villabyg ApS i Assens tilbyder en grundig gennemgang af taget, så små problemer bliver opdaget inden de bliver til store skader.


Kontakt os for at høre mere om vores tilbud om tagservice og tagreparationer.​

​​★★★★★​

"JK Villabyg har lavet et super stykke arbejde, god kvalitet, super service, ærlige og reelle. Kan kun anbefale dem. Er rigtig godt tilfreds, og vil ikke tøve med at bruge dem igen."

Vil du se flere kundeudtalelser?

Udfører alt indenfor tømrerarbejde

Vores medarbejdere har stor erfaring med alle typer opgaver indenfor tømrerfaget.

Familieejet virksomhed

Vi har udviklet os til en moderne tømrervirksomhed, hvor kunder og medarbejdere er i fokus.

Kvalitet i byggeriet siden 1973

Høj kvalitet og god service har været en selvfølge siden virksomhedens begyndelse.

Hvilket tag skal vi vælge?

De tre mest anvendte tagtyper i Danmark er tegltag, betontagsten og decra. Disse tre typer er kort beskrevet herunder. Hvilket tag der passer bedst kommer helt an på hvilket type hus der er tale om, hvad budgettet er på, hvor længe det må tage og selvfølgelig hvilken stil. 

Vi anbefaler at du altid tager en snak med os inden du påbegynder et tagprojekt.

Vil du vide mere om disse eller andre typer tag som f.eks. eternit, eternitskiffer, naturskiffer, tagpap eller zink, så er du altid velkommen til at kontakteTømrerfirma JK VILLABYG ApS

Tagtyper

Tegltag - er en af klassikerne på markedet og det er en god løsning som langt de fleste husejere vælger. Teglstenen er lavet af ler, der er brændt ved meget høje temperaturer. Tegltag er en god investering, da tegltage generelt har en meget lang levetid.

Betontagsten - er også et populært tag på det danske marked. Kvalitet og levetid er ikke helt så høj som ved tegltaget, men det er til gengæld billigere og man får meget for pengene.

Decra-tag - er et godt, let og et meget stærkt ståltag. Typisk kan man spare rigtig mange penge ved at få lagt et Decra-tag, da det er nemt og hurtigt at lægge. Ofte lægger man et Decra-tag oven på det eksisterende tag, der kan være af bølgetagplader eller eternitskiffer. Dette er en god og billig løsning, hvor der er mange penge at spare på renovering af taget.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave​

Kontakt os vedrørende dit projekt

Uanset hvor stor eller lille opgaven er, så er Tømrerfirma JK Villabyg ApS det rette valg, når du får brug for en tømrermester til din bolig. 

Du er altid velkommen til at sende en mail eller ringe til os, hvis du har spørgsmål eller har behov for rådgivning omkring dit hus eller din lejlighed, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Udfyld formularen og modtag dit tilbud

Udfyld kontaktformularen herunder. Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi er medlem af

dansk-haandvaerk-hvid

Håndværkets Ankenævn

Islands Brygge 26, 2300 København S

Tlf.: 70 20 25 37 (mellem kl. 13 og 15), eller via mail: info@hvanke.dk.

Brug for rådgivning og vejledning?

Giv os et kald!

white-facebook-box-fill   white-instagram-fill

JK Villabyg ApS

Skovvangsvej 22, 5610 Assens - rutevejledning

CVR: 10974976

Læs Cookiedeklaration her