Tilbygning​ til hus og sommerhus udføres

​Går du og drømmer om en større stue, et værksted eller et nyt badeværelse? Er børnene ved at vokse ud af huset eller står du og mangler et ekstra børneværelse? Så kan en tilbygning være et godt og billigt alternativ til en flytning.

Hos Tømrerfirma ​JK Villabyg ApS i Assens er tilbygning til hus og ombygning af hus vores specialer og vi lægger stor vægt på både kvalitet og udseende. Vi formår altid at holde den eksisterende byggestil, så dit hjem fremstår lige så smukt som før tilbygningen.

​Der er mange muligheder for at renovere sit hus, så det bedre passer til familiens behov. 

Dette kan eksempelvis gøres som:

  • Tilbygning af udestue
  • Tilbygning med ekstra stue/opholdsrum
  • Tilbygning af et ekstra børneværelse
  • Udvidelse af badeværelse
  • Tilbygning af værksted/ arbejdsrum
  • Tilbygning af atelier
  • Tilbygning af entré
  • Tilbygning af garage

Når der indhentes tilbud på en ny tilbygning til hus, er kundens ønsker altid i højsædet. Samtidig er vi leveringsdygtige i høj kvalitet på tilbygninger i Assens, Fredericia og hele Fyn.

Inden du beslutter dig for at tilføje en tilbygning til dit hus eller sommerhus, som du og familien har drømt om, skal du først sætte dig nøje ind i lokalplanen og bygningsreglementet. Her hjælper vi dig også gerne. Hvis du er i tvivl om gældende regler for tilbygninger, er du meget velkommen til at kontakte os.​

Fortæl os om dine drømme for tilbygningen og lad os sammen skabe lidt ekstra rum for familien, hobbyen eller arbejdet.

​​★★★★★​

"JK Villabyg har lavet et super stykke arbejde, god kvalitet, super service, ærlige og reelle. Kan kun anbefale dem. Er rigtig godt tilfreds, og vil ikke tøve med at bruge dem igen."

Vil du se flere kundeudtalelser?

Udfører alt indenfor tømrerarbejde

Vores medarbejdere har stor erfaring med alle typer opgaver indenfor tømrerfaget.

Familieejet virksomhed

Vi har udviklet os til en moderne tømrervirksomhed, hvor kunder og medarbejdere er i fokus.

Kvalitet i byggeriet siden 1973

Høj kvalitet og god service har været en selvfølge siden virksomhedens begyndelse.

Tilbygninger til erhverv​

Skal du udvide virksomheden eller mangler du ekstra kontorplads? Med vores ekspertise i tilbygninger får du en totalløsning, som er investeringen værd. Vi lægger stor vægt på kvaliteten af jeres virksomheds nye tilbygning og vi benytter kun de bedste materialer og dygtigste fagfolk til opgaven.

​Vi viser hensyn ved tilbygning til hus

Vi bestræber os på, at tilbygningen til dit hjem eller din virksomhed skal være så lidt til gene som overhovedet muligt. Derfor gør vi alt hvad der står i vores magt for at dæmpe støjniveauet og mindske støvgenerne. Derudover er det for os en selvfølge, at man rydder op efter sig når tilbygningen er færdiggjort. Alt dette er vigtigt for, at du skal være tilfreds både under og efter opførelsen af din nye tilbygning til hus.​

​Med Tømrerfirma ​JK VILLABYG ApS som byggepartner, kan du følge din nye tilbygning skyde i vejret med ro i sindet og med styr på tingene. Så bevarer du din gode nattesøvn og undgår at sprænge dit byggebudget.

Hvad koster en tilbygning til hus?

​Du ved helt nøjagtigt hvor meget din nye tilbygning til huset vil koste dig. Hos os er der ingen slinger i valsen og vi præsterer som en selvfølge altid godt gammeldags håndværk og dansk kvalitetsarbejde til tiden.​

Kontakt os i dag på telefon 20 77 25 85 eller send en mail til jean@jkvillabyg.dk.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave​

Kontakt os vedrørende dit projekt

Uanset hvor stor eller lille opgaven er, så er Tømrerfirma JK Villabyg ApS det rette valg, når du får brug for en tømrermester til din bolig. 

Du er altid velkommen til at sende en mail eller ringe til os, hvis du har spørgsmål eller har behov for rådgivning omkring dit hus eller din lejlighed, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Udfyld formularen og modtag dit tilbud

Udfyld kontaktformularen herunder. Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi er medlem af

dansk-haandvaerk-hvid

Håndværkets Ankenævn

Islands Brygge 26, 2300 København S

Tlf.: 70 20 25 37 (mellem kl. 13 og 15), eller via mail: info@hvanke.dk.

Brug for rådgivning og vejledning?

Giv os et kald!

white-facebook-box-fill   white-instagram-fill

JK Villabyg ApS

Skovvangsvej 22, 5610 Assens - rutevejledning

CVR: 10974976

Læs Cookiedeklaration her