Kvalitet i byggeriet siden 1973​​

Nyt tag​

​Taget er en vigtig del af hustets fremtoning og det er det første indtryk som gæster får af dit hjem eller din virksomhed. Derfor er det yderst vigtigt at du vælger den rigtige løsning med hensyn til dit nye tag / tagrenovering.

​Nyt tag?

Hvad enten i drømmer om et helt nyt tag eller tagrenovering af det eksisterende tag, så få en snak med Tømrerfirma ​JK VILLABYG ApS i Assens omkring jeres ønsker og behov. Vi har mange års erfaring inden for renovering af tage samt taglægning og vi bestræber os altid på at yde den bedste og korrekte rådgivning i forbindelse med det forestående tagarbejde.

​Tømrerfirma ​JK VILLABYG ApS i Assens udfører alle former for tagarbejde. Vi lægger nyt tag, vi renoverer og udskifter tage, vi opsætter kviste og ovenlysvinduer og vi tilbyder proffesionelt tag eftersyn / tagservice.

Kontakt os for en uforpligtende snak og en professionel vurdering af dit tag projekt.

Tagservice

Trænger dit tag til et tag eftersyn er (virksomhed) et godt sted at starte, da vi tilbyder mange forskellige løsninger til taglægning / tagrenovering.

Ved tagservice gennemgås både taget og kviste for eventuelle skader og utætheder. Tømrerfirma ​JK VILLABYG ApS i Assens tilbyder en grundig gennemgang af taget, så små problemer bliver opdaget inden de bliver til store skader.

Kontakt os for at høre mere om vores tilbud om tagservice og tagreparationer.​

​Hvilket tag skal vi vælge?

De tre mest anvendte tagtyper i Danmark er tegltag, betontagsten og decra. Disse tre typer er kort beskrevet herunder. Hvilket tag der passer bedst til jeres behov kommer helt an på hvilket type hus der er tale om, hvad jeres budget er på, hvor længe det må tage og selvfølgelig hvilken stil i går efter. Vi anbefaler at i altid tager en snak med os inden i påbegynder jeres tagprojekt.

Vil du vide mere om disse eller andre typer tag som fx eternit, eternitskiffer, naturskiffer, tagpap eller zink, så er du altid velkommen til at kontakte Tømrerfirma JK VILLABYG ApS

Tag typer

Tegltag - er en af klassikerne på markedet og det er en god løsning som langt de fleste husejere vælger. Teglstenen er lavet af ler, der er brændt ved meget høje temperaturer. Tegltag er en god investering, da tegltage generelt har en meget lang levetid.

Betontagsten - er også et populært tag på det danske marked. Kvalitet og levetid er ikke helt så høj som ved tegltaget, men det er til gengæld billigere og man får meget for sine penge.

Decra tag - er et godt, let og et meget stærkt stål tag. Typisk kan man spare rigtig mange penge ved at få lagt et decra tag, da det er nemt og hurtigt at lægge. Ofte lægger man et decra tag oven på det eksisterende tag, der kan være af bølgetagplader eller eternitskiffer. Dette er en god og billig løsning, hvor der er mange penge at spare på renovering af taget.

Find os på facebook!​

Find os på facebook og følg med i vores arbejde​

Hvem er vi?

Tømrerfirma JK VILLABYG ApS

CVR: ​10974976

Kontakt os

Telefon.: 20 77 25 85

E-mail: jean@jkvillabyg.dk

Find vej

Skovvangsvej 22
​5610 Assens