Renovering​ af hus til en attraktiv pris

​Når en bygningsdel er så nedslidt, at det ikke længere kan betale sig at reparere og vedligeholde den, er det tid til at renovere den med udskiftning eller gennemgribende istandsættelse.

Hos JK Villabyg ApS tilbyder vi professionel renovering af hus for private og erhverv i Assens, Fredericia og på hele Fyn.

Hvad indebærer en husrenovering?

​En renovering af hus kan være mange ting. Det kan både omfatte en modernisering og istandsættelse af hele huset eller måske bare af enkelte rum i huset. Ombygning/ istandsættelse af førstesalen eller modernisering af sommerhuset.

En større ejendomsrenovering, kan for mange virke uoverskuelig og vi giver gerne de råd og den vejledning, der skal til, for at I får et overblik over jeres byggeprojekt. Vi giver også gerne råd og vejledning, omkring materialevalg og løsninger, igennem hele renoveringsprocessen.

Indvendig renovering af hus og istandsættelse af hus kan bl.a. omfatte følgende:

 • Efterisolering.
 • Forbedring eller udskiftning af husets varmesystem.
 • Køkkenrenovering - ombygning af køkken eller nyt køkken.
 • Renovering af badeværelset – ombygning af badeværelse eller nyt badeværelse.
 • Renovering af vægge.
 • Renovering af lofter.
 • Renovering af træværk.
 • Renovering med inddragelse af loftet.
 • Renovering og istandsættelse af kælder.
 • Udskiftning eller renovering af gulve og trapper.
 • Ændringer af skillevægge og rumfordeling.

Udvendige renoveringer og istandsættelser kan bl.a. omfatte følgende:

 • Etablering af dræn.
 • Isolering af fundament.
 • Isætning af nyt vindue, ny dør eller terrassedør.
 • Renovering af facaden. Eks. Istandsættelse af puds, beklædning eller maling.
 • Renovering for at forbedre husets isolering.
 • Tagrenovering – Istandsættelse af tag eller helt nyt tag.
 • Tilføjelse af kviste og / eller ovenlysvinduer til taget.

​Uanset hvilken størrelse ombygning vi snakker om, står vi hos Tømrerfirma ​JK Villabyg ApS klar til at hjælpe jer, med alle de spørgsmål i måtte have.​​

​Ved større ombygninger og renoveringer af huse skal de berørte bygningsdele, f.eks. tag, ydervægge og vinduer, leve op til bygningsreglementets krav til isolering. Også husets varmeanlæg skal leve op til nogle krav. Alle disse krav er vi naturligvis opmærksomme på, så du trygt kan overlade renoveringen til os.

Vi sørger for, at alt lever op til de gældende krav. Vi stiller os også gerne til rådighed, hvis I skulle have nogle spørgsmål i forbindelse med jeres ombygning.

​​★★★★★​

"JK Villabyg har lavet et super stykke arbejde, god kvalitet, super service, ærlige og reelle. Kan kun anbefale dem. Er rigtig godt tilfreds, og vil ikke tøve med at bruge dem igen."

Vil du se flere kundeudtalelser?

Udfører alt indenfor tømrerarbejde

Vores medarbejdere har stor erfaring med alle typer opgaver indenfor tømrerfaget.

Familieejet virksomhed

Vi har udviklet os til en moderne tømrervirksomhed, hvor kunder og medarbejdere er i fokus.

Kvalitet i byggeriet siden 1973

Høj kvalitet og god service har været en selvfølge siden virksomhedens begyndelse.

​​Totalrenovering og mindre renovering af hus

​Går du og overvejer at flytte eller bygge nyt hus? Måske kan en mindre renovering af jeres nuværende hus, være det der skal til for at give jeres hus det sidste pift som i går og drømmer om.

Man kan evt. udskifte døre og vinduer. Derved får huset et nyt og mere moderne look og samtidig kan man udskifte til energibesparende vinduer og døre. Denne ekstra bonus vil kunne mærkes på varmeregningen.

Er du træt af dine små og indelukkede rum? Lad os lave en renovering af husets skillevægge. Læg mindre rum sammen til større rum eller lad os rive en væg ned og lave en nyt og stort køkken alrum.

Er det lys der mangler findes der mange forskellige løsninger. Vi kan indsætte ovenlysvinduer eller de helt nye lystunneler. Vi kan også udskifte de gamle mørke lofter med nye hvide gipsplader og give gulvet en gang lys maling eller udskifte det med et lyst trægulv eller klinker.

Alle disse ting er der mulighed for at rette op på med en ejendomsrenovering. Så uanset hvilket slags ombygning vi snakker om, så er der altid mange muligheder for boligforbedringer, som man bør tage med i sine beslutninger.

​​​Hvad koster en renovering af hus?

​Det behøver ikke være en stor investering med en renovering af hus. Med ganske få midler kan man udføre en ombygning som vil resultere i nogle lyse og dejlige opholdsrum. Vi tilbyder altid gode priser

Man kan opnå et væsentligt bedre indeklima med en bedre isolering, og samtidig kan man i mange tilfælde også spare lidt ekstra på varmeregningen.

Det er også en mulighed at få indsat en tagkvist eller et tagvindue for at få lidt ekstra lys.​

Kontakt os på telefon 20 77 25 85 eller send en e-mail til jean@jkvillabyg.dk for yderligere information eller for et uforpligtende tilbud!

Få et uforpligtende tilbud på din opgave​

Kontakt os vedrørende dit projekt

Uanset hvor stor eller lille opgaven er, så er Tømrerfirma JK Villabyg ApS det rette valg, når du får brug for en tømrermester til din bolig. 

Du er altid velkommen til at sende en mail eller ringe til os, hvis du har spørgsmål eller har behov for rådgivning omkring dit hus eller din lejlighed, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Udfyld formularen og modtag dit tilbud

Udfyld kontaktformularen herunder. Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi er medlem af

dansk-haandvaerk-hvid

Håndværkets Ankenævn

Islands Brygge 26, 2300 København S

Tlf.: 70 20 25 37 (mellem kl. 13 og 15), eller via mail: info@hvanke.dk.

Brug for rådgivning og vejledning?

Giv os et kald!

white-facebook-box-fill   white-instagram-fill

JK Villabyg ApS

Skovvangsvej 22, 5610 Assens - rutevejledning

CVR: 10974976

Læs Cookiedeklaration her