Nybyggeri​ tilbydes af professionelt byggefirma

Det er en helt speciel følelse at flytte ind i et nybyggeri fra ​JK Tømrer Snedker & Renovering ApS. Derfor er det også vigtigt at kvaliteten på dit nye hus er i top.

Hos JK Tømrer Snedker & Renovering ApS i Assens tager vi højde for dine individuelle husdrømme og vi rådgiver gerne omkring alle aspekter af byggeprojektet inden nybyggeriets opstart. Hvad end du skal bygge nyt hus i Fredericia eller på hele Fyn, så står vores byggefirma klar til at hjælpe.

Byg nyt hus med os som samarbejdspartner

I dag er der flere og flere familier der vælger et nybyggeri, når de er på udkig efter et nyt hjem. Tidens trends gør, at det er populært at bo i et unikt og anderledes hus. Derfor tilbyder vi både nybyggeri af arkitekttegnede huse og typehuse. På denne måde er der plads til alle dine boligdrømme kombineret med den ønskede boligstil samt god kvalitet. Vi kalder det ”Nybyggeri til drømmepriser”.​

Hos JK Tømrer Snedker & Renovering ApS i Assens giver vi altid en god og professionel vejledning og vi bestræber os på at opfylde så mange af dine boligdrømme som muligt.

​Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og vi deler gerne ud af vores erfaring hvis der er behov for alternativer til dine ideer.

Hvad koster nybyggeri?

Vi mener, at det skal være muligt at bygge et nyt hus til en overkommelig pris. Det kan i nogle tilfælde også lade sig gøre at konkurrere prismæssigt med et nybyggeri, i forhold til prisen på at købe et brugt hus.

Fordelen ved et nybyggeri er at du undgår ombygning og vedligeholdelsesomkostninger når du flytter ind.

Samtidig er der gode chancer for at spare rigtig meget på varmeregningen, da et nybyggeri er langt bedre isoleret og mere energirigtigt end de lidt ældre huse.​

Kontakt os og hør mere om vores priser

Ønsker du at vide mere om vores nybyggeri, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 20 77 25 85 eller e-mail jean@jkvillabyg.dk.

​​★★★★★​

"Har lavet et super stykke arbejde, god kvalitet, super service, ærlige og reelle. Kan kun anbefale dem. Er rigtig godt tilfreds, og vil ikke tøve med at bruge dem igen."

Vil du se flere kundeudtalelser?

Udfører alt indenfor tømrerarbejde

Vores medarbejdere har stor erfaring med alle typer opgaver indenfor tømrerfaget.

Familieejet virksomhed

Vi har udviklet os til en moderne tømrervirksomhed, hvor kunder og medarbejdere er i fokus.

Kvalitet i byggeriet siden 1973

Høj kvalitet og god service har været en selvfølge siden virksomhedens begyndelse.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave​

Kontakt os vedrørende dit projekt

Uanset hvor stor eller lille opgaven er, så er JK Tømrer Snedker & Renovering ApS det rette valg, når du får brug for en tømrermester til din bolig. 

Du er altid velkommen til at sende en mail eller ringe til os, hvis du har spørgsmål eller har behov for rådgivning omkring dit hus eller din lejlighed, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Udfyld formularen og modtag dit tilbud

Udfyld kontaktformularen herunder. Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi er medlem af

dansk-haandvaerk-hvid

Håndværkets Ankenævn

Islands Brygge 26, 2300 København S

Tlf.: 70 20 25 37 (mellem kl. 13 og 15), eller via mail: info@hvanke.dk.

Brug for rådgivning og vejledning?

Giv os et kald!

white-facebook-box-fill   white-instagram-fill

JK Tømrer Snedker & Renovering ApS

Skovvangsvej 22, 5610 Assens - rutevejledning

CVR: 10974976

Læs Cookiedeklaration her