Nybyggeri​ tilbydes af professionelt byggefirma

Det er en helt speciel følelse at flytte ind i et nybyggeri fra Tømrerfirma ​JK VILLABYG ApS. Derfor er det også vigtigt at kvaliteten på dit nye hus er i top.

Hos Tømrerfirma ​JK VILLABYG ApS i Assens tager vi højde for dine individuelle husdrømme og vi rådgiver gerne omkring alle aspekter af byggeprojektet inden nybyggeriets opstart. Hvad end du skal bygge nyt hus i Fredericia eller på hele Fyn, så står vores byggefirma klar til at hjælpe.

Byg nyt hus med os som samarbejdspartner

I dag er der flere og flere familier der vælger et nybyggeri, når de er på udkig efter et nyt hjem. Tidens trends gør, at det er populært at bo i et unikt og anderledes hus. Derfor tilbyder vi både nybyggeri af arkitekttegnede huse og typehuse. På denne måde er der plads til alle dine boligdrømme kombineret med den ønskede boligstil samt god kvalitet. Vi kalder det ”Nybyggeri til drømmepriser”.​

Hos Tømrerfirma ​JK VILLABYG ApS i Assens giver vi altid en god og professionel vejledning og vi bestræber os på at opfylde så mange af dine boligdrømme som muligt.

​Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og vi deler gerne ud af vores erfaring hvis der er behov for alternativer til dine ideer.

Hvad koster nybyggeri?

Vi mener, at det skal være muligt at bygge et nyt hus til en overkommelig pris. Det kan i nogle tilfælde også lade sig gøre at konkurrere prismæssigt med et nybyggeri, i forhold til prisen på at købe et brugt hus.

Fordelen ved et nybyggeri er at du undgår ombygning og vedligeholdelsesomkostninger når du flytter ind.

Samtidig er der gode chancer for at spare rigtig meget på varmeregningen, da et nybyggeri er langt bedre isoleret og mere energirigtigt end de lidt ældre huse.​

Kontakt os og hør mere om vores priser

Ønsker du at vide mere om vores nybyggeri, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 20 77 25 85 eller e-mail jean@jkvillabyg.dk.

Har du spørgsmål?

Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, eller ønsker du yderligere oplysninger, kan du udfylde kontaktformularen nedenunder. 

Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udfører alt inden for tømrerarbejde​

Familieejet virksomhed​​

Kvalitet i byggeriet siden 1973​​​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit projekt

Uanset hvor stor eller lille opgaven er, så er Tømrerfirma JK VILLABYG ApS det rette valg, når du får brug for en tømrermester til din bolig. Du er altid velkommen til at sende en mail eller ringe til os, hvis du har spørgsmål eller har behov for rådgivning omkring dit hus eller din lejlighed, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Vi er medlem af​

Firmainformation

Tømrerfirma JK VILLABYG ApS

CVR: ​10974976​

12black_147  14black_150

Telefon: 20 77 25 85

​Kontor: Camilla@jkvillabyg.dk

Skovvangsvej 22, 5610 Assens​

Google maps

Rådgivning og vejledning​:​ 20 77 25 85