Totalentreprise udført af erfarent firma

Skal du i gang med renovering af dit hus eller dit badeværelse eller et helt nybyggeri? Så står vi hos JK Tømrer Snedker & Renovering ApS klar til at varetage entreprisen.  Vi er et professionelt tømrerfirma med mange års erfaring inden for faget. Derfor er vi i stand til at tilbyde totalentreprise i forbindelse med mange forskellige projekter. Vi kommer mest i områderne omkring Assens, Fredericia og på Fyn, men vi står til rådighed i hele trekantsområdet.

Vores tømrerfirma har eksisteret siden 1973, og vi har løst mange forskellige opgaver for tilfredse kunder. Virksomheden er gået fra far til søn, som i dag bærer de stolte tømrertraditioner videre. Vi er nemlig meget fleksible i forhold til store og små projekter, så uanset hvilken opgave du skal have løst, tilbyder vi altid professionel totalentreprise.

Ekspertise i restaurering

Vores medarbejdere har mange års tømrererfaring og stor ekspertise i restaurering af boliger.

Familieejet virksomhed

Vi har udviklet os til en moderne tømrervirksomhed, hvor kunder og medarbejdere er i fokus.

Kvalitet i byggeriet siden 1973

Høj kvalitet og god service har været en selvfølge siden virksomhedens begyndelse.

Vi garanterer en totalentreprise af høj kvalitet

Når du samarbejder med os, er du garanteret høj kvalitet under hele processen. Vi anvender udelukkende produkter fra anerkendte mærker, så vi er sikre på at give dig et holdbart resultat. Derudover sørger vi for, at alle vores samarbejdspartnere er pålidelige og dygtige fagfolk, så hovedentreprisen udføres med succes.

Når vi udfører totalentreprise hos dig, betyder det, at vi står for al kontakt og koordinering mellem de forskellige faggrupper. Du skal altså ikke selv bekymre dig om dette, og du kan i stedet bruge din tid på andre ting. Vi har naturligvis dig med i hele processen, hvor vi gør vores bedste for at imødekomme alle dine ønsker og behov.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave​

Kontakt os for at høre nærmere

Ønsker du at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig, og vil du gerne have et uforpligtende og billigt tilbud, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Du kan ringe til os på telefon 20 77 25 85 eller sende en mail til jean@jkvillabyg.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig. 

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 20 77 25 85 ​eller skriv en mail til jean@jkvillabyg.dk 

Vi er medlem af

dansk-haandvaerk-hvid

Håndværkets Ankenævn

Islands Brygge 26, 2300 København S

Tlf.: 70 20 25 37 (mellem kl. 13 og 15), eller via mail: info@hvanke.dk.

Brug for rådgivning og vejledning?

Giv os et kald!

white-facebook-box-fill   white-instagram-fill

JK Tømrer Snedker & Renovering ApS

Skovvangsvej 22, 5610 Assens - rutevejledning

CVR: 10974976

Læs Cookiedeklaration her