Kvalitet i byggeriet siden 1973​​

Totalentreprise udført af erfarent firma

Skal du i gang med renovering af dit hus eller dit badeværelse? Så står vi hos JK VILLABYG ApS klar til at varetage entreprisen. Vi er et professionelt tømrerfirma med mange års erfaring inden for faget. Derfor er vi i stand til at tilbyde totalentreprise i forbindelse med mange forskellige projekter. Vi kommer mest i områderne omkring Assens, Fredericia og på Fyn, men vi står til rådighed i hele trekantsområdet.

Vores tømrerfirma har eksisteret siden 1973, og vi har løst mange forskellige opgaver for tilfredse kunder. Virksomheden er gået fra far til søn, som i dag bærer de stolte tømrertraditioner videre. Vi er nemlig meget fleksible i forhold til store og små projekter, så uanset hvilken opgave du skal have løst, tilbyder vi altid professionel totalentreprise.

Vi garanterer en totalentreprise af høj kvalitet

Når du samarbejder med os, er du garanteret høj kvalitet under hele processen. Vi anvender udelukkende produkter fra anerkendte mærker, så vi er sikre på at give dig et holdbart resultat.

Derudover sørger vi for, at alle vores samarbejdspartnere er pålidelige og dygtige fagfolk, så hovedentreprisen udføres med succes.​

Når vi udfører totalentreprise hos dig, betyder det, at vi står for al kontakt og koordinering mellem de forskellige faggrupper. Du skal altså ikke selv bekymre dig om dette, og du kan i stedet bruge din tid på andre ting. Vi har naturligvis dig med i hele processen, hvor vi gør vores bedste for at imødekomme alle dine ønsker og behov.

Kontakt os for at høre nærmere

Ønsker du at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig, og vil du gerne have et uforpligtende og billigt tilbud, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Du kan ringe til os på telefon 20 77 25 85 eller sende en mail til jean@jkvillabyg.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Find os på facebook!​

Find os på facebook og følg med i vores arbejde​

Hvem er vi?

Tømrerfirma JK VILLABYG ApS

CVR: ​10974976

Kontakt os

Telefon.: 20 77 25 85

E-mail: jean@jkvillabyg.dk

Find vej

Skovvangsvej 22
​5610 Assens