​Totalentreprise udført af erfarent firma

Skal du i gang med renovering af dit hus eller dit badeværelse? Så står vi hos JK Tømrer Snedker & Renovering ApS klar til at varetage entreprisen. 

Vi er et professionelt tømrerfirma med mange års erfaring inden for faget. Derfor er vi i stand til at tilbyde totalentreprise i forbindelse med mange forskellige projekter. Vi kommer mest i områderne omkring Assens, Fredericia og på Fyn, men vi står til rådighed i hele trekantsområdet.

Vores tømrerfirma har eksisteret siden 1973, og vi har løst mange forskellige opgaver for tilfredse kunder. Virksomheden er gået fra far til søn, som i dag bærer de stolte tømrertraditioner videre. Vi er meget fleksible i forhold til store og små projekter, så uanset hvilken opgave du skal have løst, tilbyder vi altid professionel totalentreprise.

Vi garanterer en totalentreprise af høj kvalitet

Når du samarbejder med os, er du garanteret høj kvalitet under hele processen. Vi anvender udelukkende produkter fra anerkendte mærker, så vi er sikre på at give dig et holdbart resultat.​

Derudover sørger vi for, at alle vores samarbejdspartnere er pålidelige og dygtige fagfolk, så hovedentreprisen udføres med succes.​

Når vi udfører totalentreprise hos dig, betyder det, at vi står for al kontakt og koordinering mellem de forskellige faggrupper. Du skal altså ikke selv bekymre dig om dette, og du kan i stedet bruge din tid på andre ting. Vi har naturligvis dig med i hele processen, hvor vi gør vores bedste for at imødekomme alle dine ønsker og behov.

Kontakt os for at høre nærmere

Ønsker du at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig, og vil du gerne have et uforpligtende og billigt tilbud, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Du kan ringe til os på telefon 20 77 25 85 eller sende en mail til jean@jkvillabyg.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.​​

​​★★★★★​

"Har lavet et super stykke arbejde, god kvalitet, super service, ærlige og reelle. Kan kun anbefale dem. Er rigtig godt tilfreds, og vil ikke tøve med at bruge dem igen."

Vil du se flere kundeudtalelser?

Udfører alt indenfor tømrerarbejde

Vores medarbejdere har stor erfaring med alle typer opgaver indenfor tømrerfaget.

Familieejet virksomhed

Vi har udviklet os til en moderne tømrervirksomhed, hvor kunder og medarbejdere er i fokus.

Kvalitet i byggeriet siden 1973

Høj kvalitet og god service har været en selvfølge siden virksomhedens begyndelse.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave​

Kontakt os vedrørende dit projekt

Uanset hvor stor eller lille opgaven er, så er JK Tømrer Snedker & Renovering ApS det rette valg, når du får brug for en tømrermester til din bolig. 

Du er altid velkommen til at sende en mail eller ringe til os, hvis du har spørgsmål eller har behov for rådgivning omkring dit hus eller din lejlighed, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Udfyld formularen og modtag dit tilbud

Udfyld kontaktformularen herunder. Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi er medlem af

dansk-haandvaerk-hvid

Håndværkets Ankenævn

Islands Brygge 26, 2300 København S

Tlf.: 70 20 25 37 (mellem kl. 13 og 15), eller via mail: info@hvanke.dk.

Brug for rådgivning og vejledning?

Giv os et kald!

white-facebook-box-fill   white-instagram-fill

JK Tømrer Snedker & Renovering ApS

Skovvangsvej 22, 5610 Assens - rutevejledning

CVR: 10974976

Læs Cookiedeklaration her