​Døre & vinduer udskiftes

Har dine døre og vinduer set bedre dage? Er varmetabet ved dine nuværende døre og vinduer for stort? Så skulle du overveje at få energirådgivning og eventuelt at få nye døre og nye vinduer til din bolig. Tømrerfirma ​JK Villabyg ApS i Assens på Fyn er ekspert både i energirådgivning og i renovering og udskiftning af døre og vinduer til alle former for bygninger.

Energirådgivning kan hjælpe dig med at sænke dit varmeforbrug

Vi tilbyder energirådgivning, således du kan få optimeret din boligs energiniveau og få nedsat dit varmeforbrug. Her er vores fokus naturligvis isolering, herunder af døre og vinduer, men også din varmekilde som for eksempel et oliefyr. Og for at sikre en korrekt energirådgivning har vi gennemført et kursus i energirådgivning i Energistyrelsen.

Det er en investering at få renoveret sine døre og vinduer, og derfor er det vigtigt at vælge døre og vinduer, som passer til husets overordnede stil, men samtidig skal både de nye døre og de nye vinduer også falde inden for de nye krav til energibesparelser. Der er ofte mange penge at hente på den energibesparelse, som normalt følger med en udskiftning af både døre og vinduer, og derfor er både energirådgivning og nye døre og vinduer en fornuftig investering.​​

Vores døre og vinduer opfylder alle krav omkring energibesparelser

​Vores døre og vinduer er naturligvis af allerhøjeste kvalitet og opfylder alle krav til de nye energibesparelser. Dertil kommer, at de nye døre og nye vinduer altid bliver monteret af en professionel tømrer for at sikre den højeste kvalitet i arbejdet med montering og renovering.

Vælger du at få udskiftet døre eller vinduer, kan vi tilbyde dig flere forskellige løsninger. Vi kan for eksempel udskifte termoruder, glaslister, tætningslister og beslag. 

Det er også muligt at få udskiftet partielt nedbrudt træ. Og uanset hvor stor eller lille opgaven er, så er Tømrerfirma ​JK Villabyg ApS den rette tømrer- og snedkermester til både energirådgivningen og renoveringen.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 20 77 25 85 hvis du har spørgsmål eller behov for rådgivning både omkring energioptimering og omkring nye døre og vinduer. 

Vi tager os gerne tid til en samtale om dine ønsker og forventninger, så vi kan vejlede dig og finde den helt rigtige løsning til netop dig og din bolig

​​★★★★★​

"JK Villabyg har lavet et super stykke arbejde, god kvalitet, super service, ærlige og reelle. Kan kun anbefale dem. Er rigtig godt tilfreds, og vil ikke tøve med at bruge dem igen."

Vil du se flere kundeudtalelser?

Udfører alt indenfor tømrerarbejde

Vores medarbejdere har stor erfaring med alle typer opgaver indenfor tømrerfaget.

Familieejet virksomhed

Vi har udviklet os til en moderne tømrervirksomhed, hvor kunder og medarbejdere er i fokus.

Kvalitet i byggeriet siden 1973

Høj kvalitet og god service har været en selvfølge siden virksomhedens begyndelse.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave​

Kontakt os vedrørende dit projekt

Uanset hvor stor eller lille opgaven er, så er Tømrerfirma JK Villabyg ApS det rette valg, når du får brug for en tømrermester til din bolig. 

Du er altid velkommen til at sende en mail eller ringe til os, hvis du har spørgsmål eller har behov for rådgivning omkring dit hus eller din lejlighed, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Udfyld formularen og modtag dit tilbud

Udfyld kontaktformularen herunder. Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi er medlem af

dansk-haandvaerk-hvid

Håndværkets Ankenævn

Islands Brygge 26, 2300 København S

Tlf.: 70 20 25 37 (mellem kl. 13 og 15), eller via mail: info@hvanke.dk.

Brug for rådgivning og vejledning?

Giv os et kald!

white-facebook-box-fill   white-instagram-fill

JK Villabyg ApS

Skovvangsvej 22, 5610 Assens - rutevejledning

CVR: 10974976

Læs Cookiedeklaration her