​Døre & vinduer udskiftes

Har dine døre og vinduer set bedre dage? Er varmetabet ved dine nuværende døre og vinduer for stort? Så skulle du overveje at få energirådgivning og eventuelt at få nye døre og nye vinduer til din bolig. Tømrerfirma ​JK VILLABYG ApS i Assens på Fyn er ekspert både i energirådgivning og i renovering og udskiftning af døre og vinduer til alle former for bygninger.

Energirådgivning kan hjælpe dig med at sænke dit varmeforbrug

Vi tilbyder energirådgivning, således du kan få optimeret din boligs energiniveau og få nedsat dit varmeforbrug. Her er vores fokus naturligvis isolering, herunder af døre og vinduer, men også din varmekilde som for eksempel et oliefyr. Og for at sikre en korrekt energirådgivning har vi gennemført et kursus i energirådgivning i Energistyrelsen.

Det er en investering at få renoveret sine døre og vinduer, og derfor er det vigtigt at vælge døre og vinduer, som passer til husets overordnede stil, men samtidig skal både de nye døre og de nye vinduer også falde inden for de nye krav til energibesparelser. Der er ofte mange penge at hente på den energibesparelse, som normalt følger med en udskiftning af både døre og vinduer, og derfor er både energirådgivning og nye døre og vinduer en fornuftig investering.​​

Vores døre og vinduer opfylder alle krav omkring energibesparelser

​Vores døre og vinduer er naturligvis af allerhøjeste kvalitet og opfylder alle krav til de nye energibesparelser. Dertil kommer, at de nye døre og nye vinduer altid bliver monteret af en professionel tømrer for at sikre den højeste kvalitet i arbejdet med montering og renovering.

Vælger du at få udskiftet døre eller vinduer, kan vi tilbyde dig flere forskellige løsninger. Vi kan for eksempel udskifte termoruder, glaslister, tætningslister og beslag. 

Det er også muligt at få udskiftet partielt nedbrudt træ. Og uanset hvor stor eller lille opgaven er, så er Tømrerfirma ​JK VILLABYG ApS den rette tømrer- og snedkermester til både energirådgivningen og renoveringen.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 20 77 25 85 hvis du har spørgsmål eller behov for rådgivning både omkring energioptimering og omkring nye døre og vinduer. 

Vi tager os gerne tid til en samtale om dine ønsker og forventninger, så vi kan vejlede dig og finde den helt rigtige løsning til netop dig og din bolig

Har du spørgsmål?

Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, eller ønsker du yderligere oplysninger, kan du udfylde kontaktformularen nedenunder. 

Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udfører alt inden for tømrerarbejde​

Familieejet virksomhed​​

Kvalitet i byggeriet siden 1973​​​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit projekt

Uanset hvor stor eller lille opgaven er, så er Tømrerfirma JK VILLABYG ApS det rette valg, når du får brug for en tømrermester til din bolig. Du er altid velkommen til at sende en mail eller ringe til os, hvis du har spørgsmål eller har behov for rådgivning omkring dit hus eller din lejlighed, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Vi er medlem af​

Firmainformation

Tømrerfirma JK VILLABYG ApS

CVR: ​10974976​

12black_147  14black_150

Telefon: 20 77 25 85

​Kontor: Camilla@jkvillabyg.dk

Skovvangsvej 22, 5610 Assens​

Google maps

Rådgivning og vejledning​:​ 20 77 25 85